Ansiktsvård

Ansiktsbehandling – 30 min – 395 kr
Rengöring, peeling, härlig ansiktsmassage samt vitaminmask. Avslutas med fuktkräm och ögonkräm.

Ansiktsbehandling klassisk – 60 min – 595 kr
Rengöring, peeling, porrengöring, mask efter hudtyp, härlig lymfriktig ansiktsmassage samt vitaminmask. Avslutas med fuktkräm och ögonkräm. Brynplock ingår. Behandlingen anpassas efter hudtyp och dina önskemål.

Ansiktsbehandling plus – 65 min – 750 kr
Samma som klassisk ansiktsbehandling men här fokuserar vi på djupet vad din hud behöver, fukt, uppstramning, andra problem. Specialmasker och näringsampuller anpassas efter dina behov.

Ansiktsbehandling lyx – 90 min – 820 kr
Inleds med avslappnande rygg och nackmassage. Fortsätter med rengöring, peeling, porrengöring, mask efter hudtyp, en härlig lymfriktig ansiktsmassage och en vitaminmask. Avslutas med serum, fuktkräm och ögonkräm, Brynplock ingår. Behandlingen anpassas efter hudtyp och dina önskemål.

AHA-behandling – 30 min – 420 kr
Rengöring, peeling, AHA, vitaminmask, ögonkräm och avslutande fuktkräm. AHA kan effektivt stimulera nyproduktionen av collagen och elastin, tilltäppta porer öppnas och slaggprodukter rensas ut, ärrvävnader kan lösas upp och pigmentfläckar blekas ned. Görs med fördel som kurbehandling. (Kurbehandling – 5 gånger – 1550 kr)

Diamond Dermabrasion – 30 min 450 kr / 60 min – 660 kr
En välkänd icke kirurgisk metod för en yngre och friskare hud. Det yttersta hudlagret tas bort genom mild hudslipning. Ett effektivt verktyg för att återskapa en hälsosam föryngrad hud. Den är snabb, effektiv och smärtfri med resultat som är synliga redan efter första behandlingen. Peelar bort döda hudceller, reducerar finare linjer och pigmenteringar, solskador, äldre ärr och återskapar aktiviteten i cellerna i det övre hudlagret, Du får en mjukare och fräschare hy med ökad lyster då damm, döda hudceller och smuts sugs upp.

Microneedling – ansikte 990 kr/ – ansikte, hals, dekolletage 1500 kr
Microneedling stimulerar hudens naturliga kollagen. Bidrar till att förbättra hudens textur och återställer hudens tidigare täthet. Förminskar ärr, rynkor, bristningar och celluliter. För kroppsbehandling så som höfter, mage eller annat kontakta mig för kostnadsförslag.

Kombinationsbehandling – 70 min – 1250 kr
En kombination av dermabrasion och microneedling för att uppnå ett ännu bättre resultat. Mild hudslipning för en yngre och klarare hud, fortsätter med microneedling som stimlerar kollagenbildningen. Behandlingsområde så som ärr/akneärr, fina linjer, hudförbättring och hudföryngring.